Hoe werkt het?

Zwanger geboortekaartje op maat

Zwanger? Proficiat!

Wil je graag met ons samenwerken? Neem dan contact op rond de 20e à 25e week van je zwangerschap. Dan hebben we nog voldoende tijd.

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik nodig jullie graag uit om samen ideeën uit te wisselen: de stijl van het kaartje en/of de uitwerking van de doopsuiker.

Persoonlijk advies geboortekaartje doopsuiker
Uniek geboortekaartje op maat

Aan de slag!

Na ons gesprek ga ik aan de slag … Tijdens een 2e afspraak toon ik jullie meerdere ontwerpjes. Hieruit kan je een kaartje kiezen of een versie laten herwerken / combineren. Eenmaal het kaartje op punt staat, kan je opteren voor een proefdrukje op verschillende soorten papier.

Diy pakket staat klaar!

Kozen jullie voor een DIY pakket? Dan werken wij dat met de grootste zorg uit. Je ontvangt ook een handleiding waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt. 
Kozen jullie voor een afgewerkt pakket of enkel de kaartjes? Dan mag je je enveloppen enkele dagen na de definitieve bestelling komen ophalen.

Levering geboortekaartje in ziekenhuis
Doopsuiker en geboortekaartje

Daar is hij/ze dan

Wanneer jullie kindje geboren is, stuur je mij een smsje of een What’sApp met de geboortegegevens: 0473 65 40 22. Het kaartje gaat na jullie definietieve goedkeuring in druk.

Levering

Binnen de afgesproken termijn worden de kaartjes aan huis of in het ziekenhuis bezorgd …
Hebben jullie een afgewerkt pakket doopsuiker? Dan wordt dit meegeleverd.

Winkelwagen