FAQ

Bij een totaalpakket werken wij enkele voorstellen uit voor het geboortekaartje en de doopsuiker. Jij kiest de mooiste combinatie. Wanneer je jouw doopsuiker bevestigd hebt, tellen wij alles uit en vullen de doopsuiker. Wanneer het kindje geboren is, geef je ons een seintje en brengen wij de doopsuiker samen met het geboortekaartje naar het ziekenhuis of naar jullie thuis.

Bij een DIY pakket werken wij enkele voorstellen uit voor het geboortekaartje en de doopsuiker. Jij kiest de mooiste combinatie. Wanneer je jouw doopsuiker bevestigd hebt, tellen wij alles uit en stellen een pakket samen. De doopsuiker mag je dan zelf vullen aan de hand van een eenvoudige handleiding. Wanneer het kindje geboren is, geef je ons een seintje en brengen het geboortekaartje naar het ziekenhuis of naar jullie thuis.

We werken met twee soorten druktechnieken: de digitale en de ambachtelijke.

  1. De digitale drukker: Full color. Hij kan op elk formaat drukken en heeft verschillende papiersoorten klaar liggen. Wens je een eenvoudig papier? Of liever een multilof? Vraag zeker naar onze stalenwaaier.
  2. De digitale drukker: Foliedruk. Hij kan alles van formaat drukken en heeft een verschillende kleuren folie die digitaal op de kaart worden geplaatst. Deze folie komt op de kaart te liggen. Je kan maar één papiersoort kiezen: mat en zonder structuur op 350 g.
  3. De ambachtelijke drukker: Alleskunner. Hij kan elk formaat en elke gewenste druktechniek aan. Hij heeft veel soorten papier, foliekleuren en drukwensten. Van foliedruk tot letterpress. Van 350 g tot 800 g. Wanneer de ambachtelijke drukker een foliedruk drukt komt dit in de kaart te liggen (precies met relief).
  1. Digitaal drukwerk (Full color) heeft max. 3 werkdagen* nodig om klaar te zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending vanuit Zo Bijzonder.

  2. Digitaal drukwerk (foliedruk) heeft max. 5 werkdagen* nodig om klaar te zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending vanuit Zo Bijzonder.

  3. Ambachtelijk drukwerk heeft max. 5 werkdagen* nodig om klaar te zijn aangezien meerdere droogperiodes nodig zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending vanuit Zo Bijzonder. 
    Vraag naar de levertermijn van jouw kaartje! Wij geven steeds een inschatting van de levertermijn op de offerte.

* Onder extreme omstandigheden kan het langer duren, onder het motto “Zeg nooit ‘nooit’. (vb stuk gaan machines, staking transporteurs, …)
* Onze drukkers drukken niet op feestdagen en in weekends.

 

Wanneer jullie een DIY pakket of een totaalpakket kiezen, brengen wij het kaartje naar het ziekenhuis of naar jullie thuis binnen een beperkte straal rond Zo Bijzonder. Is het verder? Dan rekenen wij een kilometerkost aan.

Een verzending van het pakket met de kaarten kan ook steeds aan €7,50 dit inclusief garantie en ontvangsbevestiging. Let erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de laattijdigheid van vb. Bpost.

Je neemt ten laatste aan 25 weken zwangerschap contact op met mij via een mailtje naar: info@zobijzonder.be of je vult het contactformulier in. Ben je later dan 25 weken? Dan zou ik niet twijfelen, en nu onmiddelijk een mailtje sturen!

Er zitten geen enveloppen bij de ontwerpprijs of de offerte voor het drukwerk. Enveloppen kunnen wel steeds verkregen worden aan €0,50/stuk voor mat papier en voor €0,60/stuk extra voor de blinkende papiersoorten.

Nee dat hoeft niet, maar we raden het wel aan. Onze verpakkingen zijn vaak breekbaar. Wanneer je het persoonlijk komt ophalen, is de kans op schade (bijna) onbestaande.

Wij verzenden wel per post, maar zijn niet verantwoordelijk voor schade. Dit is op eigen risico.

Winkelwagen